Do góry

Dania główne Przepis na:

Manna do rosołu

Manna do rosołu

Autor:

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 145

Dodano:

Odsłon: 3779

Jeśli komuś znudził się makaron to zawsze to jakaś odmiana na niedzielny obiad

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zimną wodę zagotować, posolić i powoli wsypać manne tak, żeby nie zrobiły się grudki. Chwilę gotować. Gdy mocno zgęstnieje wylać na 3 duże, płaskie i polane zinmą wodą talerze, rozsmarować. Gdy się całkiem wystudzi, pokroić w kostkę i podawać z gorącym rosołem. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

madzik601 14 listopada 2011 smak dzieciństwa, mniam. do dzisiaj uwielbiam :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

alicho05 20 kwietnia 2011 To wspomnienia mojego dzieciństwa. Nie znosiłam tego.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

alicho05 20 kwietnia 2011 Tak robiła moja mama. Jak ja tego nie znosiłam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń