Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny pomysł na apetyczną przystawkę, nadaje się również jako dodatek do dań głównych.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1233
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 450
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3400
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 984
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1233
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 450
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3400
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 984
Składniki
½ kg marchewki pokroić na cienkie paseczki. Zagotować w rondelku wodę na dużym ogniu, dodać do wody marchew, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień. Gotować do stanu lekko miękkiego.
Odcedzić wodę, do rondla dodać dwie łyżki miodu, dwie łyżki masła, dwie łyżki posiekanej naci pietruszki lub dwie łyżeczki suszonej naci.
Gotować na słabym ogniu aż marchew się zaszkli się.