Do góry

Przekąski Przepis na:

Masełko ziołowo-czosnkowo-solone na grzankach

Masełko ziołowo-czosnkowo-solone na grzankach

Autor: madziash7

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 111

Dodano: 21.09.2010

Odsłon: 846

Zawsze się sprawdza przy niezapowiedzianych wizytach znajomych :)

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kromki chleba wkładamy do piekarnika lub tostera , wyciągamy gdy się zarumienią. W tak zwanym międzyczasie przygotowujemy masełko . Rozgniatamy masło widelcem , dodajemy czosnek , sól , bazylię i zioła.

  2. Tosty i masło kładziemy na stół , każdy smaruje według uznania , posypujemy szczypiorkiem.

  3. Świetna przekąska do piwa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń