Do góry

Desery Przepis na:

Maślane ciastka z kremem jeżynowym

Maślane ciastka z kremem jeżynowym

Autor: granita

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 1933

Dodano: 30.03.2010

Odsłon: 2726

Przepis na pyszny i szybki krem, nadajacy sie zarowno do ciasteczek, jak rowniez tortow czy lodow.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jezyny rozgniesc widelcem na papke. Smietan-fix i cukier dodac do smietany i ubijac az smietana zgestnieje. Pod koniec ubijania dodac jezyny i likier. Gotowy krem nalozyc na ciasteczka i udekorowac jezynami

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

aga-30 05 listopada 2017 bardzo dobry krem można chętnie wypróbować taki

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 30 marca 2010 Ja też zatęskniłam :) a muszę czekać do sierpnia na jeżyny... ale za to będę miała z własnego ogródka ;) ślicznie wyglądają te ciasteczka!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madziak 30 marca 2010 Fantastyczny kolor ma ten krem - już tęsknie za latem i swiezymi owocami :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń