Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciężkie i wilgotne. Kwaśny rabarbar i biała czekolada to połączenie idealne. Polecam.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 91
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 272
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1043
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25338
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 91
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 272
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1043
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1824
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25338
Składniki
Czekoladę posiekaj. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i czekoladę wymieszaj. W drugim naczyniu maślankę połącz z olejem i jajkami. Składniki z obu naczyń wymieszaj. Blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłóż papierem do pieczenia. Wyłóż ciasto. Ciasto przykryj rabarbarem. Składniki na kruszonkę zagnieć do czasu utworzenia się grudek. Ciasto posyp kruszonką. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 40 minut.