Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciężkie i wilgotne. Kwaśny rabarbar i biała czekolada to połączenie idealne. Polecam.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1810
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Czekoladę posiekaj. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i czekoladę wymieszaj. W drugim naczyniu maślankę połącz z olejem i jajkami. Składniki z obu naczyń wymieszaj. Blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłóż papierem do pieczenia. Wyłóż ciasto. Ciasto przykryj rabarbarem. Składniki na kruszonkę zagnieć do czasu utworzenia się grudek. Ciasto posyp kruszonką. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 40 minut.