Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciężkie i wilgotne. Kwaśny rabarbar i biała czekolada to połączenie idealne. Polecam.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20034
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 535
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 636
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7075
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2562
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20034
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 535
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 636
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7075
Składniki
Czekoladę posiekaj. Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i czekoladę wymieszaj. W drugim naczyniu maślankę połącz z olejem i jajkami. Składniki z obu naczyń wymieszaj. Blaszkę o wymiarach 26x20 cm wyłóż papierem do pieczenia. Wyłóż ciasto. Ciasto przykryj rabarbarem. Składniki na kruszonkę zagnieć do czasu utworzenia się grudek. Ciasto posyp kruszonką. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 40 minut.