Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mazurek jabłkowy"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Zagnieć ciasto, 1/3 włóż na 15 min do zamrażalnika. Resztą wylep dno średniej formy silikonowej, uformuj rant. Mus wymieszaj z cynamonem, rozsmaruj na cieście. Posyp rodzynkami i skórką.
Na wierzch zetrzyj ciasto z zamrażalnika tak, żeby utworzyło w miarę równą powierzchnię. Piecz ok. 50 min w 180°C, wystudź. Polej polewą, udekoruj skórką.
<strong>Przepis Agnieszki Huber z Wrocławia</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie