Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Mazurek kajmakowy"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Masło utrzyj z cukrem, dodaj jajka. Wsyp mąkę przesianą z proszkiem, zmiksuj. Ciasto podziel na pół. Piecz po 15 min w 180°C. Ostudź. Jeden placek posmaruj konfiturą, przykryj drugim. Posmaruj masą kajmakową, ozdób płatkami migdałowymi i skórką kandyzowaną.Źródło: Chwila dla Ciebie