Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i delikatne!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Kalafiora trzeba ugotować w lekko osolonej wodzie. Na patelni zeszkliłam cebulę pokrojona w kostkę, potem dodałam starte na tarce pieczarki i przesmażyłam je aż sok wyparuje. Kalafiora rozgniotłam widelcem dodałam do masy przesmażone pieczarki, dwa jaja, tyle samo bułki tartej objętościowo co jajka. Jeszcze posiekany szczypior i sól i pieprz do smaku. Poczekałam chwilę, aż masa się zestali. Uformowałam kotlety- wyjdzie ich około 10 sztuk, i obtoczyłam je w tartej bułce.
Kotlety usmażyłam na rumiano. Są bardzo smaczne! Smacznego :)