Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona kotletów mielonych. Są pieczone a w środku mają gniazdko z jajkiem sadzonym:). Cieszą oko i podniebienie, polecam jako odmianę dla tradycyjnych, smażonych kotletów. Ważne jest by dobrze je doprawić.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2785
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 267
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 244
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2785
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 267
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 244
Składniki
Cebulę drobno siekamy, bułkę moczymy w wodzie i odciskamy.
Wszystkie składniki na kotlety zagniatamy i przyprawiamy. Formujemy duże kulki, które rozpłaszczamy na blaszce do pieczenia i robimy spore wgłębienia. Do każdego wgłębienia wbijamy po surowym jajku, posypujemy solą, pieprzem i czosnkiem.
Kotlety pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 25 minut.