Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona kotletów mielonych. Są pieczone a w środku mają gniazdko z jajkiem sadzonym:). Cieszą oko i podniebienie, polecam jako odmianę dla tradycyjnych, smażonych kotletów. Ważne jest by dobrze je doprawić.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1579
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1343
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1579
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1337
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1394
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1343
Składniki
Cebulę drobno siekamy, bułkę moczymy w wodzie i odciskamy.
Wszystkie składniki na kotlety zagniatamy i przyprawiamy. Formujemy duże kulki, które rozpłaszczamy na blaszce do pieczenia i robimy spore wgłębienia. Do każdego wgłębienia wbijamy po surowym jajku, posypujemy solą, pieprzem i czosnkiem.
Kotlety pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 25 minut.