Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 52
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 174
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 77
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 57
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 52
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 174
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 77
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 57
Składniki
Suche skladniki dokladnie razem ze soba mieszamy, mokre skladniki chwilke miksujemy powoli dodajac suche. Gdy wszystko ladnie sie polaczy, wlewamy mase do foremek (najlepiej sylikonowych) do 3/4 ich wysokosci. Wstawiamy foremki do nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Pieczemy okolo 15-18 minut do zarumienionego koloru.
Wystudzone muffinki polewamy lukrem i ozdabiamy wedle wlasnego uznania.