Do góry

Desery Przepis na:

murzynek ekspresowy

murzynek ekspresowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 238 Ocena: 2533

Dodano:

Odsłon: 13872

bezglutenowe czekoladowe ciasto w 4 minuty

Składniki

  • 3 łyżki bezglutenowej mieszanki do wypieku czekoladowego ciasta
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka oleju rzepakowego
  • 1 łyżeczka syropu wiśniowego
  • 2 łyżeczki konfitury czeko-wiśniowej
  • szczypta soli
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki łączymy w naczyniu, które nadaje się do obróbki mikrofalowej.
    Mieszamy intensywnie.
    Ustawiamy najwyższą moc mikrofali.
    3 minuty.
    I gotowe.
    Uwaga - gorące!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń