Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
Wątróbkę zalej zimną wodą i odstaw na 30 minut. W tym czasie ugotuj drobno pokrojony seler. Wątróbkę osusz, usmaż na tłuszczu razem z drobno posiekaną cebulą.
Całość zmiksuj z selerem, 2 łyżkami koniaku, solą, pieprzem i majerankiem. Połącz z pianą z białek i wymieszaj. Schłodź. Podawaj z grzankami.Źródło: Na żywo