Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drugi raz wykorzystuję do gruszek słone nadzienie i sprawdza się znakomicie. Pierwszym razem, jako dodatek była bryndza, teraz jest serek homogenizowany i czerwona papryka.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie jest bardzo proste: Gruszki myjemy, odcinamy im wierzch, tak mniej więcej w 1/3 wysokości, ostrożnie wydrążamy środek, aby pozbyć się gniazd nasiennych. Serek mieszamy z papryką pokrojoną w drobną kosteczkę. Nadzienie solimy, dodajemy odrobinę pieprzu i wypełniamy nim nasze gruszki. Na wierzch owoców nakładamy czapeczki z ogonkiem.
Smacznego.