Do góry

Dania główne Przepis na:

Naleśniki piwne z nadzieniem pieczarkowym

Naleśniki piwne z nadzieniem pieczarkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 2211 Ocena: 13040

Dodano:

Odsłon: 887

Super naleśniki do czerwonego barszczyku.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie naleśników:

    Jaja połączyć z mlekiem, piwem. Następnie dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać olej , przyprawić do smaku solą. Patelnię rozgrzać i smażyć naleśniki

    Wykonanie nadzienia pieczarkowego:

    Pieczarki pokroić i poddusić na maśle z cebulą. Dodać starty ser, przyprawić do smaku.

  2. Nadziewać naleśniki piwne. Podawać z czerwonym barszczem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń