Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne danie dla lubiących szpinak :)
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1431
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 422
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1127
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 306
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1431
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 422
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1127
Składniki
szpinak rozmroziłam i podgotowałam a następnie poczekałam aż ostygnie i dodałam do mąki, jajka, wody, o odrobinki mleka, sól i całość zmiksowałam i usmażyłam naleśniki bez tłuszczu
twaróg zmiksowałam ze śmietaną, listkami bazylii, solą i pieprzem jako dodatek potraktowałam 100 g innych warzyw, w tym przypadku pomidorki i papryka smacznego
całe danie to porcja dla 1 osoby i ma 350 kcal