Do góry

Dania główne Przepis na:

Naleśniki z łososiem i szpinakiem

Naleśniki z łososiem i szpinakiem

Autor: bati83

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 30

Dodano: 07.11.2012

Odsłon: 5513

Proste, szybkie i pyszne danie.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Łososia oprószyć solą, pieprzem, vegetą oraz ziołami prowansalskimi. Usmażyć na patelni.

  2. W garnku rozmrozić szpinak, dodać czosnek, trochę soli i pieprzu. Poddusić 5-10 minut.

  3. Na każdym naleśniku położyć plasterek sera, kawałek łososia, łyżkę szpinaku oraz suszonego pomidora. Zawinąć i podsmażyć na teflonowej patelni (kilka minut, aż do rozpuszczenia sera).

  4. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

jakub26 08 listopada 2012 Bardzo ciekawy przepis, wart wypróbowania! Za przepis 5!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

awepa 07 listopada 2012 Wyglądają smakowicie, uwielbiam szpinak, muszę wypróbować :-)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń