Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie o oryginalnym smaku.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 52
Składniki
Naleśniki: wymieszac jajka z oliwa szklanka piwa i sola , dosypujac make miksowac az powstanie geste ciasto, dolać letnią wode. wsypać przyprawy wymienione w składnikach.Usmażyć naleśniki. Nadzienie: szpinak rozmrozić na patelni na maśle dodać ser camembert i bleu, czosnek, sól i pieprz, mieszać do momentu aż szpinak połączy się z serami na gładką mase, dodać pokrojoną w kostke czerwoną papryke dusić jeszcze przez chwile. Gotowe naleśniki smarować cienką warstą nadzienia zawijać w rulony boki podwijając do środka. Smacznego