Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz ją robię ,ale przepis sprawdzony.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Składniki
Ziarna kawy zalewamy wódką ,dosypujemy cukier i mieszamy. Odstawiamy w ciepłe miejsce do czasu ,kiedy ziarenka kawy opadną na dół (około 2 tygodni). Po tym czasie nalewkę zlewamy do butelki. Od razu można degustować.