Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Nowe pomysły na obłożenie boków tortów"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 259
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Obręcz z delicji: jeśli robisz tort na zimno, ustaw je czekoladową stroną do obręczy. Możesz nimi wyłożyć też spód formy.
Jeśli jest to tort pieczony, boki gotowego ciasta posmaruj podgrzaną konfiturą i przyklej ciastka (stroną bez polewy).
Palisada z rurek: waflowe rurki ustaw jedna przy drugiej wzdłuż obręczy tortownicy.
Nałóż do formy masę tortową i schłodź. Dekoracja najbardziej pasuje do tortów na zimno.Źródło: Tina