Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i soczysta owsianka z wiśniami i kokosem. W sam raz na naładowanie porannych baterii!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 237
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 537
Składniki
Wiśnie zasypuję cukrem i podgrzewam na patelni, do rozpuszczenia cukru. Wszystkie pozostałe składniki mieszam i gotuję. Jak owsianka zacznie bulgotać i gęstnieć, maksymalnie zmniejszam moc palnika, dodaję wiśnie i czekam. Kilka minut. Przelewam zawartość do naczynia. Wsuwam.