Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 57
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 94
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3709
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 33
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 145
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 57
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 94
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3709
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 33
tym razem grillowany był kurczak, udko było pyszne, zdecydowanie lepsze niż t...
Odsłon: 145
Składniki
Wsyp płatki owsiane do dużej miski i zalej mlekiem migdałowym.
Całość wymieszaj, przykryj pokrywką lub folią spożywczą i umieścić w lodówce na noc.
Rano, przełóż całość do dużego rondla i ustaw na małym palniku.
Dodaj pokrojone śliwki kalifornijskie (zostaw kilka do dekoracji) i gotuj przez ok. 10 minut.
W razie potrzeby dodaj więcej mleka migdałowego.
o ugotowaniu podziel owsiankę do miseczek i udekoruj dodatkami oraz resztkami pokrojonych śliwek.