Do góry

Zupy Przepis na:

Panierowana fasolka z ryzem

Panierowana fasolka z ryzem

Autor:

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 13

Dodano:

Odsłon: 475

Smaczne danie dla wegetarianow i nie tylko.

Składniki

  • zielona fasolka szparagowa, 2 kg
  • oliwa, 200 ml
  • sol, 4 g
  • maka do panierowania, 100 g
  • jajka, 3 szt
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Fasolke ugotowac i pokroic na 10 cm kawalki.Obtaczac w jajku i mace.Rzucac na goracy olej.Podawac z ugotowanym ryzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

irma 12 lutego 2010 Oliwio świetny pomysł. Bardzo lubie fasolkę i zrobie w taką jako dodatek do drugiego dania.Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń