Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne papryki w pysznej miodowej zalewie !
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 49
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 142
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 203
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 399
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 49
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 142
Świąteczne smakołyki!
Odsłon: 203
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 399
Składniki
Wykonanie: Paprykę umyć, przekroić i usunąć gniazdka nasienne, następnie pokroić w paski i przełożyć do wyparzonych słoików. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać paprykę, dodać pokrojony czosnek i po gałązce rozmarynu, Szczelnie zamknąć i pasteryzować przez 10 minut.