Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza z najlepszych . Wszyscy domownicy i goście zawsze się nią zajadają. Dodatek miodu sprawia, że wciąż się ma na nią ochotę.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88381
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11692
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1838
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88381
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11692
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1838
Składniki
Keczup, miód, wodę, ocet,olej i sól zagotować. Do gotującej się zalewy wrzucić pokroją w piórka cebulę i paprykę. Dusić na wolnym ogniu , aż sos zgęstnieje. Gorącą wkładać do słoików i pasteryzować 5 minut.