Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na smaczną przekąskę na ciepło. Coś smacznego, oryginalnego- idealna propozycja na sylwestrowy stół.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 313
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 68
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 111
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 504
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 313
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 68
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 111
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 504
Składniki
Parówki pozbądź osłonek. Natnij wzdłuż, nie docinając ich do końca (jak bułki na hod-dogi). Ser pokrój w grubsze paski. Nadziej nim parówki. Każdą parówkę owiń boczkiem. Zepnij wykałaczkami. Naczynie wysmaruj tłuszczem. Ułóż parówki. Potrawę posyp papryką i tymiankiem. Zapiekaj w 200 stopniach C przez ok. 20 minut. Podawaj na ciepło.