Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z makrelą

Pasta jajeczna z makrelą

Autor:

Przepisów i artykułów: 42 Ocena: 379

Dodano:

Odsłon: 2348

Bardzo lubię pasty jajeczne, do tego świeże pieczywo i nie trzeba mi nic więcej :)

Składniki

  • 4 jajka
  • 1 puszka makreli w oleju
  • 1/2 cebuli
  • 1 pełna łyżka majonezu
  • 1/2 łyżeczki musztardy
  • sól, pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.
    Cebulę pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Następnie dodać makrelę i rozgnieść widelcem. Na koniec dodać majonez, musztardę i przyprawy.
    Wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na około godzinę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń