Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Pasta jajeczna z rzeżuchą

Autor:

Przepisów i artykułów: 58 Ocena: 315

Dodano:

Odsłon: 131

Szybka pasta do kanapek, możesz też faszerować nią jajka

Składniki

  • 4 jaja
  • pęczek rzeżuchy
  • łyżka gęstego jogutur
  • łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jaja gotuję na twardo i studzę, następnie tnę w kostkę i wrzucam do miski. Rzeżuchę myję, osuszam i szatkuję. Dodaję do jajek wraz z jogurtem, majonezem, pieprzem i solą. Całość dokładnie mieszam. Przechowuję w lodówce.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń