Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta kanapkowa z makreli i twarogu

Pasta kanapkowa z makreli i twarogu

Autor:

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 276

Dodano:

Odsłon: 5301

Smaczna, zdrowa i pożywna pasta na kanapki.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wędzoną makrelę oddzielić od skóry i ości, Zmieszać z twarogiem, pokrojoną cebulą i szczypiorkiem. Dodać kilka kropel oleju. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 11 listopada 2012 Uwielbiam wszystkie pasty rybne, a twoja jeszcze z twarogiem - chętnie wykorzystam ten pomysł...5..

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń