Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta rybna

Pasta rybna

Autor: monsegnieur

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 30

Dodano: 13.07.2012

Odsłon: 1046

Smaczna,szybka.

Składniki

  • Sardynki w oleju 3 puszki, jajko 1, pomidor duży.
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Sardynki odsączamy z oleju,usuwamy ogony z kręgosłupem i płetwy grzbietowe. Ugotowane i obrane jajko rozgniatamy widelcem na pastę.Obrany pomidor kroimy w drobną kostkę, i z odrobiną odlanego oleju smażymy na przecier.Wszystko mieszamy dokładnie do uzyskania gładkiej pasty.Doprawiamy pieprzem i solą do smaku.Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń