Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta rybno - jajeczna

Pasta rybno - jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 39

Dodano:

Odsłon: 292

Pasta doskonała na kanapeczki.

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Umyte jaja gotujemy na twardo. Po ostudzeniu obieramy je i ścieramy na małych oczkach na tarce. Następnie dodajemy twaróg i tuńczyk wraz ze śmietaną i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

    Pastę podajemy na kanapkach, dodatkowo posypujemy je posiekanym szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Docherro 15 stycznia Prosto i przesmacznie,często robię takie pasty zawsze znikają:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń