Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta serowo porowa

Pasta serowo porowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 331 Ocena: 6396

Dodano:

Odsłon: 4722

Mocno serowy smak podkręcony śmietaną i majonezem

Składniki

  • ser żółty w kawałku bez dziur 15dag
  • Por kawałek
  • majonez łyżka
  • śmietana 18 % łyżka
  • pieprz i sól
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ser starłam na tarce na drobnym oczku, pora pokroiłam w kostkę i sparzyłam. Dodałam majonez i śmietanę, pieprz i odrobinę soli.

  2. Pasta ma mocno serowy smak, podkręcony śmietaną i majonezem, z dodatkiem pora jest smaczniejsza i lżejsza.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (35)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń