Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta śledziowa

Pasta śledziowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano:

Odsłon: 941

Łatwe.

Składniki

  • płaty śledziowe w oleju, 2-3 szt.
  • papryka czerwona świeża, 1 szt.
  • cebula, 1 szt.
  • serek "Bieluch", 1 opakowanie
  • sól, pieprz, szczypta cukru
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Płaty śledziowe, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Dodać serek "Bieluch", doprawić do smaku solą, pieprzem i odrobiną cukru. Wszystko wymieszać i odstawić na chwilę do lodówki.

  2. Grubo smarować kromeczki dowolnego pieczywa.

  3. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń