Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta śledziowa z kaparami i czerwona cebula

Pasta śledziowa z kaparami i czerwona cebula

Autor: natalka86

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 406

Dodano: 09.11.2014

Odsłon: 978

Banalnie prosta szybka i pyszna.

Składniki

  • 4 male platy sledzia
  • pol czerwonej cebuli
  • lyzka kaparow
  • 2 lyzki gestej kwasnej smietany
  • sol morska
  • pieprz czarny swiezo mielony
1-2 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Sledzie kroimy w drobna kostke.Cebule siekamy drobniutko.Wszystko wrzucamy do miseczki dodajemy smietane , doprawiamy sola i pieprzem.Jesli ktos lubi zawsze mozna dodac troche majonezu moja pasta przygotowana jest w wersji light ;) Kapary mozna dodac do pasty lub posypac gotowa kanapke.Jesli ktos nie lubi kaparow polecam ogorki korniszony w zastepstwie.Pasta przepyszna w moim wypadku podawana na chlebie z dynia.

    SMACZNEGO :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń