Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z czerwonej fasolki.

Pasta z czerwonej fasolki.

Autor:

Przepisów i artykułów: 745 Ocena: 14129

Dodano:

Odsłon: 484

Świetny dodatek do pieczywa,dietetyczny i zdrowy,serdecznie polecam.

Składniki

  • puszka fasolki
  • czosnek 2 ząbki
  • papryka wędzona 1 łyżeczka
  • kurkuma 1/2 łyżeczki
  • ketchup 2 łyżki
  • jogurt naturalny łyżka
  • sól,pieprz do smaku
  • rzeżucha łyżka
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Fasolkę odcedzić i przepłukać na sitku letnią przegotowaną wodą.
    Dać do blendera,dodać czosnek,przyprawy,bez rzeżuchy i zblendować.
    Doprawić do smaku,na końcu dać rzeżuchę i wymieszać.




    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń