Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z jajek i sardynek.

Pasta z jajek i sardynek.

Autor:

Przepisów i artykułów: 551 Ocena: 9913

Dodano:

Odsłon: 2350

Uważam,że taka pasta pasuje i na śniadanie i na kolację,jest pyszna:)

Składniki

  • Sardynki w oleju 240gr.puszka
  • Jajka 6 szt.
  • Majonez1-2 łyżki
  • Papryka czerwona 1/4
  • Koperek kilka gałążzek
  • Sól i pieprz
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Sardynki rozgnieść widelcem,dodać pokrojone jajka oraz resztę przypraw.Wymieszać z dodatkiem majonezu oraz soli i pieprzu.

    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń