Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka w wykonaniu pasta na kanapki.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 158
Składniki
Jajka gotujemy na twardo i obieramy ze skorupek. Makrelę obieramy. Makrelę, jajka, twaróg, ogórki, i kilka gałązek zielonej cebulki wrzucamy do rozdrabniacza. Dokładnie rozdrabniamy. Przekładamy do miseczki, dodajemy musztardę i doprawiamy solą oraz ewentualnie pieprzem. Jeśli użyjemy korniszonów z chilli, wtedy już raczej nie trzeba pieprzyć.
Smarujemy kanapki, posypujemy pozostałą cebulką i zajadamy. SMACZNEGO:)