Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli

Pasta z makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 19

Dodano:

Odsłon: 4244

Zdrowa pasta na kanapki. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem.

Składniki

  • 2 małe lub 1 duża makrela
  • 1 cebula
  • 2-3 ogórki kiszone
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 1 łyżka musztardy
  • 1 łyżka ketchup
  • majonez do połączenia składników
  • Pieprz
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Z makreli zdejmujemy skórkę i oczyszczamy z ości. Rozdrabniamy widelcem.

  2. Cebulę, ogórki i jajko kroimy w kostkę.

  3. Dodajemy przyprawy i łączymy z majonezem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jola2 28 maja 2014 Moja rodzina bardzo ją lubi, szybko znika :)
Mam nadzieję, że Wam również będzie smakować!

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń