Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z makreli.

Pasta z makreli.

Autor:

Przepisów i artykułów: 570 Ocena: 10312

Dodano:

Odsłon: 4939

Pasta nie wymaga dużego wysiłku,a jest pyszna.Polecam smakoszom ryb wędzonych)

Składniki

  • makrela wędzona duża
  • Fasolka czerwona lub czarna z puszki
  • Natka pietruszki pęczek
  • Czosnek 2 ząbki
  • Pieprz czarny
  • Majonez kielecki 3-4 łyżki
  • śmietana 12% 1 łyżka
5-6 os. 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę dokładnie obrać z ości i pognieść widelcem.
    Fasolkę odcedzić i pognieść na miazgę,dodać do makreli.
    Dodać natkę posiekaną,majonez,śmietanę oraz przeciśnięty czosnek,pieprz,sól w razie potrzeby.
    Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki by smaki się przegryzły.


    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ciacho50 25 czerwca 2016 Dochero wczoraj dodałaś przepis. Szkoda słów jak zaszedł już daleko :)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ciacho50 24 czerwca 2016 Do tej sałatki nie trzeba mnie namawiać, bardzo lubię fasolę czerwoną w sałatkach, rybki też lubię :) Odpowiedzi: 1 ▼

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń