Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta z makreli wędzonej i jajek, świetnie nadająca się do zrobienia smacznych kanapek.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 146
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 146
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 298
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1527
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy ze skorupek, kroimy w drobną kostkę. Z makreli wybieramy mięsko i rozgniatamy widelcem. Szczypior kroimy na drobno.
Wszystkie składniki łączymy, przyprawiamy do smaku i dobrze zagniatamy widelcem do wytworzenia się pasty.
Pastą smarujemy pieczywo, a najlepiej swojskiego wypieku :) Smacznego!!!