Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z piklinga

Pasta z piklinga

Autor:

Przepisów i artykułów: 800 Ocena: 15658

Dodano:

Odsłon: 90

Pikling. Śledź wędzony w całości na gorąco w temperaturze 40 stopni.

Składniki

  • 2 piklingi
  • 3 jajka
  • pół kostki chudego białego sera
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy rosyjskiej
  • biały pieprz
  • sól
  • koperek
5-6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Jajka ugotowałem na twardo. Obrałem, pokroiłem na drobno. Ser rozdrobniłem widelcem. Piklinga po obcięciu głowy, obraniu ze skóry, oddzieleniu kręgosłupa i wnętrzności rozdrobniłem ( usuwamy maksymalnie dużo ości ). Wszystkie składniki połączyłem, dodałem pozostałe składniki pasty, pastę pomidorową, majonez, musztardę sól i pieprz. Całość delikatnie zblendowałem.
    Pasta z piklinga to fajna przekąska do bagietki, kromki chleba, dowolnego ulubionego pieczywa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń