Do góry

Sałatki Przepis na:

Pasta z tuńczyka

Pasta z tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 357 Ocena: 4146

Dodano:

Odsłon: 305

Pasta jest smaczna, jej wykonanie zajmuje chwilę.

Składniki

  • puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 kiszone ogórki średniej wielkości
  • 2 ugotowane żółtka
  • 2 łyżki majonezu
  • 1/2 łyżeczki papryki czerownej wędzonej
  • sól do smaku
  • mała płaska łyżeczka pieprzu
> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odcedzić na sitku. Ogórki zetrzeć na tarce o drobnych oczkach wraz ze skórką.
    Wszystko razem wymieszać . Można zmiksować blenderem, jak to zrobiłam ja.

    Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń