Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z twarogu i makreli

Pasta z twarogu i makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 464 Ocena: 8732

Dodano:

Odsłon: 12502

Pasty kanapkowe z powodzeniem zastępują wędliny. Z twarogiem i makrelą jest smaczna i zdrowa:). W tej wersji jest bardzo sycąca, wystarczy niewielka ilość na pieczywie by nasycić się na długo.

Składniki

  • 200g twarogu
  • 200g fileta wędzonego z makreli
  • 3 ogórki kiszone
  • 1 cebula
  • 2 łyżeczki musztardy
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Z fileta usuwamy skórę, rwiemy na małe kawałki. Ogórki i cebulę kroimy na małe kawałki.

  2. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Docherro 05 marca 2018 Często robię,pasta jest pyszna i syta jak piszesz:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń