Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka do której często wracam, świetna pasta do świeżego pieczywa. Od jakiegoś czasu wzbogacam ją składnikiem, który robi różnicę w smaku, a mianowicie odrobiną chrzanu tartego ze słoiczka. Makrelę można śmiało zastąpić dowolną rybą wędzoną, smażoną (bez panierki) lub grillowaną.
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101027
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5609
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101027
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5609
Składniki
Gotujemy jajka na twardo. W między czasie oddzielamy mięso ryby od ości. Sparzoną wrzątkiem cebulę (pozwoli to nam pozbyć się goryczy) kroimy w drobną kostkę. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach. Ugotowane, przestudzone i obrane jajka kroimy w kostkę.
Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez i chrzan. Rodzaj majonezu oraz sera pozostawiam Waszemu wyborowi, niech każdy doda to, co lubi. I gotowe, smacznego.