Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli

Pasta z wędzonej makreli

Autor:

Przepisów i artykułów: 37 Ocena: 552

Dodano:

Odsłon: 9616

Pyszna pasta, szybka w wykonaniu:)Polecam!

Składniki

  • makrela wędzona, 2 sztuki
  • jajka, 3 sztuki
  • Ogorki konserwowe, 4 sztuki
  • cebula, 1/2
  • majonez, kilka łyżek
  • sól, pieprz do smaku
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę oczyszczamy z ości i mielimy bądz drobniutko siekamy nożem, jajka gotujemy na twardo.

  2. Ogórki, jajka i cebulkę drobno kroimy w kosteczkę.

  3. Wszystkie skladniki mieszamy ze sobą dodając pieprz i jak ktoś lubi mocno słone solimy.

  4. Podajemy z pieczywem. Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

vaya11 13 kwietnia 2011 witam :) przepyszna jest taka pasta, ja osobiście dodaje zamiast konserwowych kiszone (ogórki koniecznie własnej roboty) ! i na kanapce juz odrobinke ketchupu :) pozdrawiam i polecam

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

olcia35 04 marca 2011 Tak jest jest pyszna:)Pozdrawiam również:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń