Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z wędzonej makreli i serków almette.

Pasta z wędzonej makreli i serków almette.

Autor:

Przepisów i artykułów: 710 Ocena: 13344

Dodano:

Odsłon: 2941

Połączenie chrzanowych serków z makrelą dało świetny lekko zaostrzony smak,polecam:)

Składniki

  • makrela wędzona
  • 2 serki almette z chrzanem
  • papryczka chili
  • cebula zielona
  • Natka pietruszki
  • śmietana 12% kopiata łyżka
  • sól do smaku
  • opcjonalnie łyżka chrzanu
3-4 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Obraną makrelę z ości dać do miski.
    Dodać serki,posiekaną natkę,cebulkę i papryczkę.

    Dodać śmietanę i jeśli chcemy bardziej ostry chrzanowy smak łyżkę chrzanu.

    Makrelę rozdrobnić widelcem,wszystko wymieszać doprawić solą do smaku.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (19)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń