Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z wędzonym pstrągiem.

Pasta z wędzonym pstrągiem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 94 Ocena: 328

Dodano:

Odsłon: 190

Pasta na kanapki z aromatycznym koperkiem.

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka gotuję na twardo,studze i obieram.Pstrągi obieram z ości i skóry.Szczypiorek i koperek siekam .Wszystkie składniki i majonez blenduję dodaję pieprz.Nie solę ponieważ pstrągi są słone,ale jeśli ktoś chce to może, tylko trzeba uważać żeby nie przesolić.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń