Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasztecik jajeczny z pieczarkami

Pasztecik jajeczny z pieczarkami

Autor: Tradycyjna_Kuchnia

Przepisów i artykułów: 1645 Ocena: 6731

Dodano: 19.06.2017

Odsłon: 580

Tani w wykonaniu a smakuje wybornie.

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Bułki namoczyć w mleku, dobrze odcisnąć i odłożyć. Pieczarki oczyścić, posiekać razem z cebulą i przysmażyć na maśle. Jajka, przysmażone pieczarki i bułkę zmielić, przyprawić do smaku, połączyć z posiekaną natką pietruszki i z dwoma surowymi jajkami. Bardzo dokładnie wyrobić masę. Przełożyć do przygotowanej formy, piec w temperaturze 190-200 stopni około 25 minut. Podawać z pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń