Do góry

Dania główne Przepis na:

Pasztet Jasia

Pasztet Jasia

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano:

Odsłon: 929

można podawać na ciepło z pieczywem i sałatką, jak równierz na kanapki.

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mielimy surowy boczek,(można wmielić parę drobiowych wątróbek)EK)dodajemy jajka,przyprawy,zgnieciony w prasce czosnek,śmietanę.Wszystko ze sobą dobrze wymieszać.

  2. Wyrobiona masa powinna być pikantna.Masę wkładamy do aluminiowych foremek.Foremki wkładam do formy z wodą.Do piekarnika piec w tem.180stopni ok.1 godziny.Życzę smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń