Do góry

Przekąski Przepis na:

Pasztet z boczuniem

Pasztet z boczuniem

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 399

Dodano:

Odsłon: 20617

Prosty i inny niz normalne, czuc boczek, ja lubie, na pewno nie na diete :)

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Boczek pokroic i usmazyc, poddusic cebulke, watrobke oczyscic, wszystkie skladniki ladnie rozdrobnic w procesorze , doprawic, piec okolo 45 minut w 150- 170 stopniach. Podawac z chlebem, jako zakaske z tostem i dzemem cebulowym, zurawina, lub co kto lubi

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

golona102 25 lutego 2013 Pasta watrobkowa? Maslo? Taki przepis, a dzieki maslu, pasztet bedzie sie ladnie rozsmarowywal. Powinno byc raczej marmolada z cebuli, dam przepis niebawem.

17 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

elkapatelka 25 lutego 2013 to nie pasztet ale pasta wątróbkowa ,ale po co to masło ?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 20 lutego 2013 Witaj. Interesuje mnie ten dżem cebulowy , co to za cudo , możesz dać przepis ? A boczuś do pasztetu jak najbardziej musi być :))

13 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń