Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pęczak ze szczypiorkiem"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
Składniki
Kaszę ugotuj według wytycznych na opakowaniu. Odstaw w ciepłe miejsce. Dwie łyżki masła rozpuść na patelni. Następnie polej roztopionym tłuszczem gotowaną kaszę.
Całość posyp szczypiorkiem, dodaj starty parmezan i wszystko dokładnie wymieszaj. To danie najlepiej smakuje podane wraz z kefirem.Źródło: Na żywo